- Otwarcie
- Sałatki i przekąski zimne cz. 1
- Sałatki i przekąski zimne cz. 2
- Sałatki i przekąski zimne cz. 3
- Zupy cz. 1
- Zupy cz. 2
- Ryż, makaron i dodatki cz. 1
- Ryż, makaron i dodatki cz. 2
- Potrawy z wieprzowiny cz. 1
- Potrawy z wieprzowiny cz. 2
- Potrawy z wołowiny
- Potrawy z innych mięs
- Potrawy z kurczaka i kaczki cz. 1
- Potrawy z kurczaka i kaczki cz. 2
- Ryba - talerz owoców morza cz. 1
- Ryba - talerz owoców morza cz. 2
- Talerz jarzyn i Tofu cz. 1
- Talerz jarzyn i Tofu cz. 2
- Napoje bezalkoholowe cz. 1
- Napoje bezalkoholowe cz. 2
- Napoje bezalkoholowe cz. 3
- Napoje alkoholowe cz. 1
- Napoje alkoholowe cz. 2
- Napoje alkoholowe cz. 3
- Napoje alkoholowe cz. 4
- Desery
- Kategoria -
Nasze menu
Potrawy z wieprzowiny cz. 1
-
39,-
E1 Wieprzowina smażona z warzywami
-
39,-
E2 Wieprzowina słodko-kwaśna
-
39,-
E3 Wieprzowina smażona w stylu Sechuanna ostro
-
39,-
E4 Wieprzowina z czosnkiem w podwójnej panierce
-
45,-
E4a Polędwiczki wieprzowe w panierce w sosie z octu ryżowego
-
45,-
E5 Wieprzowina w paskach o smaku rybnym
-
52,-
E6 Wieprzowina gotowanana ostro
-
49,-
E7 Żołądek wieprzowy smażony w paskachna ostro
-
42,-
E8 Nerki wieprzowe duszone
-
42,-
E9 WÄ…troba wieprzowa duszona w sosie ostrygowym
-
55,-
E10 Golonka duszona w sosie szefa kuchni
Potrawy z wieprzowiny cz. 2
-
49,-
E12 Ośmiosmakowa mieszanka na gorącym talerzuna ostro
-
45,-
E13 Makaron sojowy z mięsem
-
42,-
E14 Żeberkana ostro lub słodko-kwaśno
-
45,-
E15 Boczek na ostro
-
45,-
E16 Wieprzowina w paskach po Pekińsku
-
59,-
E17 ChrupiÄ…ce jelita z porem
-
59,-
E18 Grube jelita z peperoni
-
49,-
E19 Boczek z olej-tofu po Szanghajsku
-
49,-
E20 Wieprzowina w paskach z peperoni
-
49,-
E23 Chrupiące pasma sojowe z grzybami "Poku" i mielonym mięsem (Wp.)